Tension tested - for added safety

Product zoeken

U bent hier: Home » Scheurherstel » Basis-set 8mm

Basis-set 8mm

Art.-Nr.: E0100BS8
Basis-set 8mm

Productomschrijving

Basisset voor het herstel van scheuren met een voeghoogte van 10-12 mm. De set bevat 8 spiraalankers, diameter 8 mm,  roestvast AISI  304.Deze staalsoorten hebben een hoge trekvastheid en flexibiliteit.


Verarbeitung

Verwerking

  1. De verticale afstand tussen de horizontaal aan te brengen wapeningen dient 2 tot 6 steenrijen of ongeveer 30 tot 40 cm te zijn.
  2. De voegen dienen met een slijpmachine tot op de helft van de voegdiepte te worden uitgeslepen, maximale diepte echter is 5 tot 6 cm. Resterende deeltjes en stof moeten met water worden weggespoeld.
  3. Vervolgens de ABC-ADAMAS ankermortel aanmaken en de uitgeslepen voeg met het meegeleverde mortelpistool tot de helft met mortel opvullen. Nu kunt u de 1 meter lange ABC-ADAMAS wapeningsstaven aanbrengen (goed in de mortel drukken) en de resterende voegopening met ABC-ADAMAS ankermortel zodanig opvullen, dat er nog een voeg van circa 1,5 cm diep overblijft.
  4. De ankermortel met de bijgeleverde voegspijker licht aandrukken, zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld en bovengenoemde voeg van circa 1,5 cm diep overblijft.
  5. De ankermortel 1 tot 2 dagen laten drogen.
  6. Vervolgens kunt u de voeg met normale (traditionele) voegspecie (in de juiste kleur) met de meegeleverde voegspijker gelijkmatig afvoegen.
  7. Beschadigde of gescheurde stenen kunt u tenslotte met steenpasta in het juiste kleurmengsel repareren.
Specificaties
Spiraalanker, roestvast AISI 304 diameter 8mm, 8 stuks 1 m
Ankermortel 1 emmer met 5 kilo, 1 component
Mortelpistool 1 stuk
Spuitmond smal 1 stuk
Spuitmond breed 1 stuk
Mortelmixer 1 stuk
Voegspijker 1 stuk

Product bestellen

€183,32
© 2018 ABC-ADAMAS | Alle prijzen zijn incl. btw | Alg. Voorwaarden | Colofon| Privacy policy | Leverings- en betalingsvoorwaarden | Links